Komuniciranje in izobraževanje

Možnosti za izvajanje pedagoških programov

Posavski muzej z bogatimi zbirkami ponuja obilo možnosti za izvajanje pedagoških programov, vodenih ogledov, delavnic in drugih dejavnosti za različne skupine. Pripravljamo vodene in tematske oglede, učne ure in delavnice za predšolske, osnovnošolske in srednješolske skupine. Vse teme lahko prilagodimo različnim starostnim skupinam.

Izvajamo večurne programe, kjer se lahko izvede in kombinira več učnih ur in delavnic npr. za tehniške, kulturne in naravoslovne dneve. Po dogovoru lahko določene učne ure in delavnice izvedemo tudi izven naših prostorov. V času občasnih razstav in dejavnosti lahko izvedemo učne ure in delavnice tudi na te teme.
Vodeni ogledi za druge skupine so prilagojeni glede na čas, namenjen ogledu in zanimanje. Lahko se izvedejo tematski ogledi in delavnice tudi za odrasle skupine.

V letu 2017 načrtujemo še delavnice za družine, ki se bodo izvajale v popoldanskem terminu ob občasnih razstavah. Poleg tega bomo organizirali počitniške dejavnosti v času poletnih in jesenskih šolskih počitnicah na različne teme, namenjene predvsem osnovnošolcem.

Pedagoški programi v Posavskem muzeju Brežice


 
Komuniciranje in izobraževanje 1Komuniciranje in izobraževanje 2
Pošlji e-razglednico
Iz muzejske trgovine
Vrečka Evropa
8,00 EUR
Imetniki Spar plus kartice
Ugodnosti za imetnike Spar plus kartice
 

 
© 2019, posavski-muzej.si | O piškotkih