Osrednja vsebina

odpri

zapri

Prikaz za slabovidne
Zapri
Telefon
Pokličite nas
+ 386 7 466 05 17
Email
Pišite nam
vodnik@pmb.si

Gradovi Posavja ob svetovnem dnevu turizma

27. septembra, obeležujemo svetovni dan turizma, in Gradovi Posavja: Grad Rajhenburg, Grad Podsreda, Grad Sevnica - KŠTM Sevnica, Galerija Božidar Jakac, Kostanjevica na Krki, Grad Mokrice - Terme Čatež zopet na strežaj odpiramo svoja vrata.

Ob osrednji temi »Gradimo mir! Spodbujamo znanje!« izpostavljamo januarja prejeto nagrado Jakob 2020 in naziv Ambasador inovativnosti v turizmu. Gradovi Posavja smo s svojimi različnostmi povezani v skupen projekt in prav ta povezanost je po mnenju ocenjevalcev izjemna in inovativna.
Odličnost, s katero se ponašamo Gradovi Posavja kot prejemniki nagrade Jakob je v tem posebnem korona času še posebej prišla do izraza. Obiskovalci so našo odličnost in doslednost pri spoštovanju priporočil v boju proti koronavirusu nagradili z obiskom in s hvaležnostjo, da so lahko kljub posebnim časom obiskali muzej, si ogledali predstavo, poslušali koncert na grajskem dvorišču, bili na odprtju razstave ali pod grajskimi mokriškimi zidovi odigrali igro golfa.
Gradovi smo namreč vse od začetka maja, ko smo lahko ponovno odprli vrata, ponujali raznovrsten program prireditev in dogodkov, z dogodki je polna tudi prihajajoča jesen. Dokazujemo, da je obisk kulturnih/muzejskih dogodkov ob spoštovanju priporočil ena najbolj varnih oblik druženja.
NAZAJ
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Pomanjšaj velikost pisave (-) Povečaj velikost pisave (+)

Barva ozadja in pisave

Izključi prikaz za slabovidne ×


Izjava o dostopnosti