Osrednja vsebina

odpri

zapri

Prikaz za slabovidne
Zapri
Telefon
Pokličite nas
+ 386 7 466 05 17
Email
Pišite nam
vodnik@pmb.si

Veliki finale Mednarodnega otroškega pevskega festivala Brežice 2023

Veliki finale Mednarodnega otroškega pevskega festivala Brežice 2023

Letošnji 7. mednarodni otroški pevski festival Brežice bo tokrat gostil 55 mladih talentiranih pevk in pevcev od 5 do vključno 17 let starosti, razvrščenih v tri starostne skupine. V veliki finale se jih bo uvrstilo 25. Izbrane pevke in pevci tokrat prihajajo iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Moldavije, Slovaške in Malte.
 
Sedmo leto uspešnega delovanja Mednarodnega otroškega pevskega festivala “Brežice“, pa skrbno spremlja tudi Svetovna organizacija umetnostnega nastopanja (WAPA – World Association of Performing Arts), ki nas bodo letos počastili s svojim obiskom tako, da bosta v strokovni žiriji finalnega večera sodelovala kot častna člana mednarodne žirije: Armando Gukasyan Predsednik WAPA (President of the World Association of Performing Arts – WAPA) in Evelina Batey Predsednica WAPA Europe (President of the World Association of Performing Arts – WAPA Europe). Sicer so člani strokovne žirije v finalnem večeru 27. avgusta tudi Jožica Zupančič (profesorica klarineta na Glasbeni šoli Brežice), Alen Jelušić (Glazbeno Plesni Studio Ritam Klanjec, producent) in Dejan Stojanov (glasbenik in pevec iz Makedonije). 
 
Cena ene vstopnice s tremi glasovnicami, za vsako starostno skupino posebej, znaša 5€.
 
Dogodek organizira Partitura d.o.o. v sodelovanju s partnerji Posavski muzej Brežice, Zavod za podjetništvo turizem in mladino Brežico in s podporo Občine Brežice.
NAZAJ
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Pomanjšaj velikost pisave (-) Povečaj velikost pisave (+)

Barva ozadja in pisave

Izključi prikaz za slabovidne ×


Izjava o dostopnosti