Aktualni dogodki in prireditve

Vabilo k sodelovanju na decembrskih prazničnih tržnicah v gradu Brežice

Objavljeno: 18.11.2015
Spoštovani,
 
veseli nas, da Vas lahko ponovno povabimo na naše grajsko dvorišče, da s svojimi znanji in izdelki popestrite praznični december. V okviru celomesečnega dogajanja pod imenom »Brežice, moje praznično mesto«, se bosta na dvorišču gradu Brežice odvili dve tržnici, in sicer v nedeljo, 13. decembra, in v nedeljo, 20. decembra, med 14. in 18. uro.
 
Vaša udeležba je brezplačna, prav tako stojnice, ki jih bo zagotovil organizator. Prosimo Vas, da s seboj prinesete svetilko za svojo stojnico. Tržnici bosta ob vsakem vremenu, v primeru slabega vremena se bosta dogodka odvijala pod streho na arkadah.
 
Vljudno Vas prosimo, da nam udeležbo potrdite z izpolnjeno prijavnico najkasneje do 1. 12. 2015 na elektronski naslov bostjan.kolar@pmb.si ali na naslov Posavski muzej Brežice, Cesta prvih borcev 1, 8250 Brežice. Lahko pa nam prijavo sporočite tudi na tel. št.: 07 466 05 17 ali 031 708 737. V primeru velikega števila prijavljenih boste imeli prednost tisti, ki se boste prijavili na obe praznični tržnici.
 
Veselimo se Vašega sodelovanja, saj boste s svojo prisotnostjo doprinesli k prazničnemu vzdušju.
 
slika december
DLB VABILO_K16
Pošlji e-razglednico
Iz muzejske trgovine
Vrečka Evropa
8,00 EUR
Imetniki Spar plus kartice
Ugodnosti za imetnike Spar plus kartice
 

 
© 2019, posavski-muzej.si | O piškotkih