Osrednja vsebina

odpri

zapri

Prikaz za slabovidne
Zapri
Telefon
Pokličite nas
+ 386 7 466 05 17
Email
Pišite nam
vodnik@pmb.si

Poletni gala koncert: Seviljski brivec


 
Operna predstava se bo izvajala v "koncertni različici", kar pomeni, da bodo pevci na odru stali pred orkestrom, brez kostumov in scenografije, kar ni enako kot v operni hiša, pa vseeno v objemu grajskih zidov prav tako nepozabno doživetje.
Maestro je na mednarodni glasbeni sceni prisoten več kot 30 let. Sodeloval je z več kot 300 orkestri in opernimi hišami ter priznanimi umetniki. Na Ecole National Superieur de Music et Danse v Parizu in na konservatoriju Katarina Gurska v Madridu poučuje bodoče dirigente. Med letoma 2005 in 2008 je bil prvi tuji šef dirigent Orkestra Slovenske filharmonije.
V Pehlivanian Operno akademijo so vključeni mladi pevci in dirigenti, ki pod mentorstvom maestra Pehlivaniana pripravljajo opere, s katerimi gostujejo po vsej Sloveniji. Predstavo bo spremljal orkester Pehlivanian Opera Academy - zasebni orkester Maestra, ki je bil sestavljen posebej za njegovo poletno akademijo in ga sestavljajo najboljši mladi slovenski orkestrski glasbeniki.
Pri izvedbi prireditve bomo upoštevali in izvajali ukrepe veljavnega Odloka o začasni omejitvi ponujanja kulturnih storitev končnim uporabnikom v Republiki Sloveniji in priporočila Nacionalnega inštituta za varovanje zdravja ob epidemiji COVID-19.
 
V skladu z veljavnim odlokom se lahko javne kulturne prireditve udeležijo le osebe, ki izpolnjujejo pogoj PCT pogoj (preboleli, cepljeni, testirani: PCR test je veljaven 72 ur, hitri test HAG pa 48 ur). Testiranje s hitrim antigenskim testom lahko po vnaprejšnjem naročilu na opravite tudi med vikendom v Splošni bolnišnici Brežice.


 

NAZAJ
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Pomanjšaj velikost pisave (-) Povečaj velikost pisave (+)

Barva ozadja in pisave

Izključi prikaz za slabovidne ×


Izjava o dostopnosti