Aktualni dogodki in prireditve

2. Poletna grajska dogodivščina 2021

Objavljeno: 19.07.2021
Spoštovani starši in udeleženci 2. Poletne grajske dogodivščine 2021!

Veseli smo, da boste letošnje poletne počitnice začeli v Posavskem muzeju Brežice na 2. Poletni grajski dogodivščini. Letošnja dogodivščina bo tako kot lani zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusne bolezni nekoliko drugačna, saj bomo z našimi muzejčki preživeli le tri dni. Upoštevali bomo vse ukrepe za preprečevanje širjenja bolezni Covid-19 in poskrbeli za varno izvedbo aktivnosti. Večino aktivnosti bomo izvedli zunaj, na grajskem dvorišču in v manjših skupinah ter tako preživeli zanimive, ustvarjalne in zabavne trenutke v družbi naše dediščine.
Izhajali bomo iz stalnih in občasnih razstav ter aktualnih projektov in jih predstavili na malo drugačen način. Vmes pa se igrali, družili in se imeli najboljše. Prvi dan bomo tudi podrobneje predstavili celoten potek aktivnosti in sporočili, če boste potrebovali še kaj. Za hrano bo poskrbljeno, prav tako za material in vse kar potrebujemo za izvedbo dejavnosti.

Prijave zbiramo do 13. avgusta 2021. Število otrok je omejeno.

V spodnjih priponkah so prijavnica, okviren potek Dogodivščine ter dopis GDRP in privolitev GDRP v kolikor želite, da vas o naših programih obveščamo še naprej. Vse to lahko dvignete tudi na recepciji Posavskega muzeja Brežice.

Prijazno vabljeni.
 
 
 

2. pgd 2021 e-vabilo in plakat-page-001
Koledar19zaTisk-1-page-001
Virtualni sprehod po Viteški dvorani
Pošlji e-razglednico
Iz muzejske trgovine
Podloga za miško - Viteška dvorana 2020
4,90 EUR
Ugodnosti za člane AMZS
Psom prijazen muzej
© 2023, posavski-muzej.si | O piškotkih